TE KOOP: Chambres d’hôtes / prachtig vakantiehuis in FRANKRIJK

Na vele jaren hard werken, maar vooral ook intens genieten in ons geliefde ‘Maison de Maitre’, is de tijd gekomen voor een nieuwe uitdaging. Dit doet ons – Marianne en Hennie - besluiten om (met pijn in ons hart) onze Chambres d’hôtes ‘La Souche’ te verkopen. Een prachtig herenhuis op een unieke locatie, midden tussen de wijnvelden, maar toch heel goed bereikbaar.

free web creation software

Onze droomplek

Mobirise

Oppervlakte huis: 370 m2 

Mobirise

4 comfortabele en stijlvol ingerichte gasten kamers op de 1e verdieping - elk geschikt voor 2 personen - met ieder een kleine zithoek met de mogelijkheid om koffie en/of thee te zetten.

Mobirise

1 licht en ruim appartement op de tweede etage (80m2), geschikt voor 1 tot 4 personen.

Mobirise

Op de begane grond is een eetkamer, lounge ruimte en een professionele keuken een gang en een toilet. Met daarnaast onze privé ruimte met privé slaapkamer, badkamer en privé tuin.

Mobirise

Achter het huis ligt een terras, een zwembad op zout (9,5 x 4,5 m) en een zeer ruime tuin met fantastisch uitzicht over de wijngaarden.

Mobirise

Bijzonderheden: het huis is voorzien van marmeren trappen, beschilderde muren in de gangen, oude marmeren schouwen.

Ligging

Mobirise

Afstand vanaf Utrecht via kortste route: +/- 1250 km

Mobirise

Ons huis ligt in een klein Frans gehucht (Hameau) en is gelegen op 2,5 km afstand van een beroemd wijndorp: Saint Chinian. 

Mobirise

In Saint Chinian vind je bakkers, een slager, 2 apotheken, grote supermarkt, banken, postkantoor, wijnwinkels, huisartsen, tandarts en scholen. en uiteraard diverse leuke restaurants en terrasjes. 

Mobirise

Er is 2 x per week een beroemde, druk bezochte lokale markt.

Mobirise

Je kunt wijnproeven in overvloed bij de prachtige wijndomaines om ons heen.

Mobirise

De Middellandse Zee ligt op 40 minuten rijden; Op 20 minuten kun je kanoën. Wandelen en fietsen kan gelijk vanuit het huis. 

Prijs € 510.000,- zonder makelaar.

Meer info
Veel info via onze website www.lasouche.com of mail ons gerust via info@lasouche.com