Gallerij

Meer info

Boven in de salon zijn voor de ontspanning een Bose Bluetooth speler, een Apple TV en een dvd-speler aanwezig. Ook boven zijn de slaapkamer en de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en toilet. Beneden is ook nog een apart toilet aanwezig.

Dankzij de goede dakisolatie is je verblijf in de zomer koel. Mocht je dit mooie huisje in de een koudere periode willen huren dan ligt er hout klaar naast de kachel. Daarnaast is Le Souquet ook geheel voorzien van elektrische verwarmingselementen. Le Souquet is dus het gehele jaar beschikbaar voor jouw vakantie.

Het gehele vakantiehuis is zo’n 80 m2 groot.

Naast alle luxe van je eigen privé ruimtes kan je als huurder van le Souquet uiteraard gebruik maken van alle geneugten die La Souche te bieden heeft: het zwembad, waar heerlijk kunt luieren of natuurlijk zwemmen of de Table d'hôtes waar je samen met de andere gasten van La Souche kan genieten van het heerlijke menu du jour, die afhankelijk van de animo, 3 à 4 keer per week wordt bereid door de gastvrouw Monique.